fbpx

Stoppen met roken

Ben je klaar om een punt te zetten achter je rookverslaving en je binnenkort ex-roker te noemen? Ben je al vaker gestopt, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Al decennia lang heeft Make It Easy ontelbare mensen mogen helpen om definitief te stoppen met roken. Wil jij hier ook bij horen? Meld je dan aan voor de training. Behoudens het inschrijfgeld is deze training vrijblijvend en je zult er op alle fronten aan winnen!

Hoe werkt het?

Onze Moeiteloos Stoppen Met Roken-behandelingen zijn eenvoudig en effectief. Daarnaast gaat onze behandeling ook het overmatig snoepen tegen waardoor je dus kunt stoppen zonder aan te komen. Het is al vele rokers gelukt om door middel van Make It Easy definitief een punt te zetten achter hun jarenlange rookverslaving.

Om succesvol te stoppen met roken is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Daarom begin je ons traject met een 1 uur durende groepstraining van een ervaren therapeut gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Tijdens deze training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken. Aansluitend op de training worden vier hele kleine puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oren geplaatst. Dit is geheel pijnloos en de puntjes zijn zó klein dat je ze bijna niet kunt zien. Deze puntjes gaan zowel de behoefte aan nicotine als snoepen tegen. Met vier tot vijf dagen is uw lichaam nicotinevrij. Dan bent u van uw rookverslaving af. Na ongeveer een week wordt er nog één nieuw (anti-snoep)puntje geplaatst.

  • Snel, effectief en betaalbaar
  • Gecombineerde aanpak van zowel het lichaam als de geest
  • Slagingspercentage van 85%
  • Ondersteuning door een ervaren therapeut
  • Gaat ook het overmatig eten en snoepen tegen

 

Het is altijd mogelijk om de NLP-matige training bij te wonen.

Begin nu aan jouw succesvolle stoppen met roken-traject bij Make It Easy en meld je aan voor de training!

Aanmelden voor training

Stap 1:
NLP-matige training

Tijdens de NLP-matige training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken.

Stap 2:
Plaatsing puntjes

De puntjes worden aansluitend op de training geplaatst en deze verminderen de behoefte aan nicotine en snoepen.

Stap 3:
Vervolgconsult

Na ongeveer een week vindt er een (telefonisch) vervolgconsult plaats.

Stap 4:
Stop definitief met roken

Leef een gezonder en gelukkiger leven als ex-roker!

Succesverhalen


Na 39 jaar roken was ik er klaar mee. Ik had bij mijn besluit wel hulp nodig, dus 34 dagen geleden had ik mijn afspraak bij Make It Easy. Inmiddels heb ik met behulp van het boekje en de puntjes al ruim 450 peuken niet gerookt. Ik voel me een heel ander mens. Natuurlijk heb ik het zelf gedaan en gewild maar zonder Make It Easy had ik het niet gered. Ik raad deze methode aan!

Monique K.

12 jaar geleden gestopt met roken en nog steeds geen trek. Nogmaals bedankt!

Jan Z.

Sinds september 2006 gestopt met roken via Make It Easy… Nog steeds zo ontzettend blij mee!

Sharon R.

De gouden formule van Make It Easy voor stoppen met roken

In onderstaande video vertelt therapeut Yvonne je meer over onze unieke methode.

Kosten

Zoals hierboven omschreven bestaat onze methode dus uit een eenmalige training, gevolgd door het plaatsen van puntjes en na ongeveer een week een gesprek plaatsvindt.

Totale behandeling
€ 175
Inclusief NLP-matige training, cursusboekje en puntjes.
Aanmelden voor training