Stoppen met roken

Ben je klaar om een punt te zetten achter je rookverslaving en je binnenkort ex-roker te noemen? Ben je al vaker gestopt, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Al decennia lang heeft Make It Easy vele dankbare mensen geholpen om definitief te stoppen met roken. Ook jou kunnen wij helpen. Meld je aan voor de training. Behoudens het inschrijfgeld is deze training vrijblijvend en je zult er op alle fronten aan winnen!

Hoe werkt het?

Onze Moeiteloos Stoppen Met Roken-behandelingen zijn eenvoudig en effectief. Daarnaast gaat onze behandeling ook het overmatig snoepen tegen waardoor je dus kunt stoppen zonder aan te komen. Het is al vele rokers gelukt om door middel van Make It Easy definitief een punt te zetten achter hun jarenlange rookverslaving.

Om succesvol te stoppen met roken is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Daarom begin je ons traject met een 1 uur durende groepstraining van een ervaren therapeut gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Tijdens deze training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken. Aansluitend op de training worden vier hele kleine puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oren geplaatst. Dit is geheel pijnloos en de puntjes zijn zó klein dat je ze bijna niet kunt zien. Deze puntjes gaan zowel de behoefte aan nicotine als snoepen tegen. Met vier tot vijf dagen is je lichaam nicotinevrij. Dan ben je van je rookverslaving af. Na circa een week is er een evaluatiemoment.

  • Snel, effectief en betaalbaar
  • Gecombineerde aanpak van zowel het lichaam als de geest
  • Slagingspercentage van 85%
  • Ondersteuning door een ervaren therapeut
  • Gaat ook het overmatig eten en snoepen tegen

 

Begin nu aan jouw succesvolle stoppen met roken-traject bij Make It Easy en meld je aan voor de training!

Aanmelden voor training

Stap 1:
NLP-matige training

Tijdens de NLP-matige training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken.

Stap 2:
Plaatsing puntjes

De puntjes worden aansluitend op de training geplaatst en deze verminderen de behoefte aan nicotine en snoepen.

Stap 3:
Consult

Na ongeveer een week vindt er een (telefonisch) consult plaats.

Stap 4:
Stop definitief met roken

Leef een gezonder en gelukkiger leven als ex-roker!

Succesverhalen


Eindelijk gestopt met roken na 27 jaar! Ik had dit eerder moeten doen.

Ursula

Ik ben al 13 jaar geleden gestopt met roken en rookte 2 pakjes per dag. Ik ben van het ene op andere moment gestopt en hier ben ik nog steeds super trots op!

Peggy van den H.

Ik ben blij dat ik naar Make It Easy ben gegaan, dit is echt een aanrader! Na 40 jaar te hebben gerookt, nu heel blij dat ik door de puntjes niet meer rook.

Els S.

De gouden formule van Make It Easy voor stoppen met roken

In onderstaande video vertelt therapeut Yvonne je meer over onze unieke methode.

Kosten

Onze methode betreft een training, gevolgd door de auricolobehandeling. Na circa een week vindt het evaluatiegesprek plaats.

Totale behandeling
€ 175
Inclusief NLP-matige training, cursusboekje en auriculo-behandeling.
Aanmelden voor training