fbpx

Contact

We krijgen regelmatig vragen binnen van (potentiële) cliënten. Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Tijdens de training word je gemotiveerd en leer je om anders te gaan denken. Dit wordt op een leuke en interactieve manier overgebracht door de therapeut onder het genot van koffie of thee.

Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend de NLP-matige training bij te wonen. Je betaalt pas als je besluit om de puntjes te zetten en door te gaan.

Sommige verzekeraars vergoeden de behandeling. Informeer bij uw zorgverzekering of deze onze behandeling vergoedt.

Ja, dat is mogelijk. Voor het stoppen met roken is het mogelijk om alles in één afspraak te combineren en het vervolgconsult telefonisch te doen. Hierdoor zou u maar één keer langs hoeven te komen. Voor het afvallen zijn wel meerdere afspraken nodig.

Je betaalt na de training of het vervolgconsult. Dit kan zowel contant als met PIN.

Je kunt eten wat je wilt op een paar simpele dingen na, die in mindere mate genuttigd mogen worden. Op de training wordt dit toegelicht.

Veel mensen die stoppen met roken gaan meer snoepen tijdens hun stoppoging en hierdoor komen zij aan. Bij Make It Easy is dit niet het geval omdat de puntjes naast de drang naar nicotine ook het overmatig eten en snoepen tegengaan.

Ja, dit gaat goed samen.

Zeker. Wij krijgen regelmatig mensen doorgestuurd door verloskundigen.

Zeker. Als je dit aangeeft aan de therapeut, dan kun je een anti-stresspuntje erbij krijgen.

Onze praktijk en trainingsruimte bevindt zich op het volgende adres: ‘s-Gravenzandseweg 2-i in Wateringen. Wij bevinden ons op de tweede verdieping van The Glass House. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kom je er niet uit?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande manieren of bel naar 0174 213 202. We proberen altijd binnen één werkdag te antwoorden.

Onze locatie

‘s-Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
Openen in Google Maps

Wij zijn te vinden op de tweede etage van The Glass House.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.