Afvalprogramma

Wil je voorgoed afrekenen met jouw overtollige kilo’s? Heb je al vaker een poging gedaan, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Onze methode is totaal anders dan alle andere afvalprogramma’s. Al decennia lang heeft Make It Easy vele dankbare mensen kunnen helpen om succesvol af te vallen. Ook jou kunnen we helpen. Meld je nu aan.

  • Afvallen zonder dieet
  • Dé afvalmethode sinds 1994
  • Handig online programma met auriculo-behandeling
Aanmelden voor online programma Aanmelden voor introductieavond

A t/m Z, Afvallen Zonder Lijnen In 26 Dagen

HET VISUEEL LEER- EN LUISTERBOEK

 

Ontdek een zorgeloze manier van afvallen: geniet van eten zonder het tellen van calorieën. Onze unieke aanpak combineert ooracupunctuur met een NLP-matige training, wat helpt om je eetgewoonten te transformeren. Zo bereik je moeiteloos je ideale gewicht en behoud je dit ook op de lange termijn. Ga vol vertrouwen naar elk feestje en geniet zonder schuldgevoel. Je houdt de controle over je gewicht, nu en in de toekomst.

 

In tegenstelling tot andere programma’s, ligt onze focus op het duurzaam veranderen van eetgewoonten en mindset, in plaats van op snelle, maar vaak tijdelijke oplossingen. Dit leidt tot een natuurlijke vermindering van overeten en de behoefte aan zoetigheden, terwijl je nog steeds van het leven geniet. Zeg vaarwel tegen het jojo-effect en verwelkom een blijvend gezonde levensstijl.

Make It Easy® introductie-avond

Voordat je start met het programma kun je het beste eerst de introductie-avond bijwonen. Tijdens deze avond vindt ook gelijk de auriculo-behandeling plaats en ontvang je de acupressuur tool. Hierna ben je helemaal klaar om zelfstandig te starten met het online programma. Ook als je nog niet helemaal overtuigd bent of de Make It Easy-methode iets voor jou is ben je welkom op deze avond. Onze therapeut zal alles uitleggen over onze succesformule en er is meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen. Na afloop kun je zelf kiezen of je wel of niet besluit om te starten met ons programma en je kunt dan direct aan de slag.

Auriculo-behandeling en acupressuur tool

Als je wilt starten met onze methode, nodigen we je uit om een introductie-avond bij te wonen. Hier voert een van onze therapeuten de auriculo-behandeling uit, een cruciaal onderdeel van onze aanpak. Tijdens deze behandeling worden kleine puntjes op en rond de oren geplaatst, dit is geheel pijnloos. Deze puntjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding en anderzijds gaan ze de behoefte aan zoetigheid en overmatig eten tegen.

Ook ontvang je de professionele acupressuur tool voor oor en huid, waarmee je thuis heel simpel de punten kunt activeren. Alle benodigde stappen en technieken worden uitgebreid uitgelegd door de therapeut, zodat je vol vertrouwen zelf aan de slag kunt.

NLP-matig online afvalprogramma

Tijdens ons afvalprogramma krijg je toegang tot jouw persoonlijke online omgeving, waarin je de NLP-matige training kunt volgen. Deze bestaat uit 26 hoofdstukken, verteld door Yvonne Bakker, de ontwikkelaar van de Make It Easy-methode. Elke dag bekijk/beluister je één hoofdstuk van gemiddeld 5 minuten. Vanaf dag één zul je merken dat je mindset al gaat veranderen en dat je steeds gemakkelijker oude gewoontes kunt doorbreken.

Wij adviseren om eerst de introductie-avond voor de auriculo-behandeling bij te wonen voordat je met de online training start. Je kunt er echter ook voor kiezen om zelfstandig te beginnen.

Een gezondere en stralendere jij, voor slechts €155:

Meld je aan voor een gratis introductieavond

Wil je de stap zetten naar een gezonder leven, maar ben je nog niet zeker of Make It Easy je hierbij kan helpen? Kom dan naar onze introductieavond. Tijdens deze avond zullen we alles uitleggen over onze methodiek en waarom Make It Easy dé methode is die jou resultaat gaat bieden!


Ben jij overtuigd en wil je liever alvast thuis starten? Meld je dan direct aan:

Aanmelden voor online programma

Make It Easy – de afvalmethode sinds 1994

Sinds 1994 heeft Yvonne Bakker het voortouw genomen in de revolutie van afvallen zonder lijnen en zonder dieet met Make It Easy. In deze periode heeft Yvonne duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezondere levensstijl, en dit doet ze nog steeds. De kern van onze methode, onze ‘gouden formule’, is de unieke gecombineerde aanpak van zowel lichaam als geest. We begrijpen dat duurzaam gewichtsverlies meer is dan alleen fysieke verandering; het vereist ook een mentale transformatie.

Succesverhalen

Al sinds 1994 is Make It Easy een bekende en betrouwbare naam op het gebied van gewichtsverlies. We hebben al tienduizenden mensen mogen begeleiden naar een gezonder lichaam en een gelukkiger leven. Onze effectieve methode helpt je niet alleen om elke maand 2 à 3 kg af te vallen, maar zorgt er ook voor dat je je nieuwe, gezonde gewicht kunt vasthouden. Ontdek hieronder wat onze cliënten te zeggen hebben over onze methode:


Dit was mijn laatste strohalm voor mijn 11-jarige dochter die met zichzelf door overgewicht in de maag zat. Inmiddels is ze 7,5 kilo kwijt en mijn man 13,5 kilo en ik 13 kilo. Top!

Marga B.

In een jaar tijd 28 kilo afgevallen met Make It Easy en nu al een half jaar op dit gewicht! Kortom: een geweldige methode en ook heel goed te doen.

Yvonne van O.

Ik heb al zo vaak geprobeerd af te vallen maar de eetbuien waren sterker dan ik… Nu met Make It Easy gaat het vanzelf: geen honger, geen zin in snoepen én heel veel energie!

Agnieszka D.

Veelgestelde vragen over onze afvalmethode

Make It Easy onderscheidt zich door een geïntegreerde aanpak van zowel geest als lichaam, met jarenlange ervaring in succesvol gewichtsverlies zonder strikte diëten of intensief sporten.

Het Make It Easy online afvalprogramma, geprijsd op €155, biedt een uitgebreide set hulpmiddelen en begeleiding. Dit bedrag omvat toegang tot een gespecialiseerd trainingsprogramma, een professionele acupressuur tool, en een unieke auriculo-behandeling.

De cursus belooft minimale veranderingen in je dagelijks leven en eetgewoontes. Je kunt normaal blijven eten met slechts een paar aanpassingen, gericht op een gezondere leefstijl zonder rigoureuze veranderingen.