fbpx

Afvallen

Wil je voorgoed afrekenen met jouw overtollige kilo’s? Heb je al vaker een poging gedaan, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Onze methode doet in niets aan alle frustrerende diëten denken. Met de eenvoudige methode van Make It Easy kun je bijna alles blijven eten en drinken en toch afvallen. Over een periode van ruim 26 jaar hebben wij al heel veel mensen mogen helpen om succesvol af te vallen. Wil jij hier ook bij horen? Meld je dan aan voor de training. Deze is geheel vrijblijvend dus je hebt niets te verliezen!

Het afgelopen jaar vielen ruim 225 mensen succesvol af met Make It Easy.

Hoe werkt het?

Onze Afvallen Zonder Lijnen-behandelingen zijn eenvoudig en effectief. Bovendien kun je bijna alles blijven eten en hoef je je dus niet aan een ingewikkeld dieet te houden.

Om succesvol af te vallen is het essentieel om niet alleen het fysieke, maar ook het mentale aspect aan te pakken. Daarom begin je ons traject met een 1,5 uur durende groepstraining van een ervaren therapeut gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Tijdens deze training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken. Aansluitend op de training worden vier hele kleine puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oren geplaatst. Dit is geheel pijnloos en de puntjes zijn zó klein dat je ze bijna niet kunt zien. Deze puntjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding en anderzijds gaan ze de behoefte aan zoetigheid en overmatig eten tegen. Hierna kun je om de vier weken op vervolgconsult komen om nieuwe puntjes te plaatsen. Het verschilt per persoon hoeveel vervolgconsulten er totaal nodig zijn maar gemiddeld zijn dit er vier.

  • Afvallen zonder dieet
  • Gecombineerde aanpak van zowel het lichaam als de geest
  • Gemiddeld valt men zo’n twee tot drie kilo per vier weken af
  • Ondersteuning door een ervaren therapeut

 

Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend de NLP-matige training bij te wonen. Je betaalt pas als je besluit om de puntjes te zetten en door te gaan.

Aanmelden voor training

Stap 1:
NLP-matige training

Tijdens de NLP-matige training helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken.

Stap 2:
Plaatsing eerste puntjes

De eerste puntjes worden aansluitend op de training geplaatst en deze stimuleren de vetverbranding en verminderen de trek in zoetigheid en overmatig eten.

Stap 3:
Herhaling plaatsen puntjes

Iedere vier weken worden er nieuwe puntjes geplaatst zolang dit nodig is.

Stap 4:
Bereik jouw streefgewicht

Bereik jouw streefgewicht en leef een gezonder en gelukkiger leven!

Succesverhalen


Ik had veel eerder met Make It Easy moeten beginnen! Ik ben niet alleen bijna 10 kilo kwijt maar ik heb ook meer energie en voel ik me lekkerder in mijn vel. Ik ben heel dankbaar en zo blij met het resultaat!

Manon W.

Het is te gek, eindelijk afvallen met heerlijk eten. Geweldig!

Mariska

In ruim vier maanden 16 kilo lichter zonder dat het me moeite heeft gekost. Super blij met dit resultaat!

Jose F.

Kosten

Zoals hierboven omschreven bestaat onze methode uit een eenmalige training, gevolgd door vervolgconsulten per vier weken waarin de puntjes worden geplaatst. Het verschilt per persoon hoeveel vervolgconsulten er totaal nodig zijn maar gemiddeld zijn dit er vier. Op locatie kan zowel contant als met PIN betaald worden.

Inschrijfgeld
€ 45
Inclusief NLP-matige training en cursusboek.
Vervolgconsult
€ 42,50 per consult
Gemiddeld vier vervolgconsulten.
Aanmelden voor training