Afvallen

Wil je voorgoed afrekenen met jouw overtollige kilo’s? Heb je al vaker een poging gedaan, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Onze methode is totaal anders dan alle andere afvalprogramma’s. Al decennia lang heeft Make It Easy vele dankbare mensen kunnen helpen om succesvol af te vallen. Ook jou kunnen we helpen. Meld je nu aan.

Hoe werkt het?

Ons succesvolle Afvallen Zonder Lijnen-programma is eenvoudig en effectief. Bovendien kun je bijna alles blijven eten en hoef je je dus niet aan een ingewikkeld dieet te houden.

Al sinds 1994 is de Make It Easy methode om geest en lichaam gelijktijdig aan te pakken zeer succesvol. Make It Easy heeft aan deze twee belangrijke pijlers de huid als derde element toegevoegd, waarmee behalve de auriculo-punten op het oor, ook het bindweefsel van de huid wordt aangepakt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van de huid en dat zorgt weer voor een snellere afvoer van afvalstoffen, waardoor de huidconditie verbetert. Met deze nieuwe toevoeging hebben onze cliënten slechts één behandeling nodig. Met alle voordelen van dien.

Tijdens deze auricolobehandeling worden vier hele kleine puntjes van chirurgisch staal (nikkelvrij) op en rond de oren geplaatst. Dit is geheel pijnloos en de puntjes zijn zó klein dat je ze bijna niet kunt zien. Deze puntjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding en anderzijds gaan ze de behoefte aan zoetigheid en overmatig eten tegen. Tevens ontvang je de professionele acupressuur tool voor oor en huid, waarmee je thuis heel simpel de punten kunt activeren.

  • Afvallen zonder dieet
  • Gecombineerde aanpak van zowel het lichaam als de geest
  • Gemiddeld valt men zo’n twee tot drie kilo per vier weken af
  • Aanpak bindweefsel van de huid voor betere afvoer afvalstoffen
  • Ondersteuning door een ervaren therapeut

 

Aanmelden voor programma

Stap 1:
Het MIE-programma

Met dit programma helpen we jou om de knop om te zetten en anders te gaan denken.

Stap 2:
Plaatsing puntjes

De puntjes worden tijdens de afspraak met de therapeut geplaatst. Deze stimuleren de vetverbranding en verminderen de trek in zoetigheid en overmatig eten.

Stap 3:
Acupressuur tool

Met de professionele acupressuur tool kun je zelf na de behandeling de auricolopunten activeren en pak je het bindweefsel van de huid aan voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Stap 4:
Bereik jouw streefgewicht

Bereik jouw streefgewicht en ga een gezondere en gelukkigere toekomst tegemoet!

Succesverhalen


Dit was mijn laatste strohalm voor mijn 11-jarige dochter die met zichzelf door overgewicht in de maag zat. Inmiddels is ze 7,5 kilo kwijt en mijn man 13,5 kilo en ik 13 kilo. Top!

Marga B.

In ruim vier maanden 16 kilo lichter zonder dat het me moeite heeft gekost. Super blij met dit resultaat!

Jose F.

In een jaar tijd 28 kilo afgevallen met Make It Easy en nu al een half jaar op dit gewicht! Kortom: een geweldige methode en ook heel goed te doen.

Yvonne van O.

De gouden formule van Make It Easy voor afvallen

In onderstaande video’s vertelt therapeut Yvonne je meer over onze unieke methode

Kosten

Het visueel leer- en luisterboek is inclusief een auriculo-behandeling en professionele acupressuur tool.

Visueel leer- en luisterboek
€ 155
Aanvullend consult (optioneel)
€ 45 per consult
Aanmelden voor programma